Terrarium och tillbehör

Terrarium och tillbehör

Sverige, Västra Götalands län, Svenljunga
Terrarium & tillbehör säljes
Castiel
2019-07-04 19:51

Beskrivning

Då jag avveklat hobbyn säljer jag nu det sista som blev över.

Har mängder av tillbehör, bland annat ett flertal lampor och skålar. Det funkade senast jag använt det men inte testat det nu.

Första terrairument är ett hemmabygge i plywood. Det är målat på insidan men det är bara att slänga på lite färg på utsidan med om man vill. Någon form av ventilations hål på ena sidan. Locken är inte så värst vackra men de går enkelt att byta ut.
Mått: H:53,5 B:120 D:63

Andra terrairument är i formplyfa. Det finns indragen el som den händige lätt får ordning på. Bänken den står på kan medfölja om så önskas.
Mått: H:62 B:120 D:60

Tredje terrariumet är ett hörnterrarium i glas. Det finns även i det någon form av indragen el, dock har jag ej använt den.
Mått: H:70 B:105 D:73

Allt säljes tillsammans och får bäras ut av köparen. Jag tömmer självklart terrairumen på bottensubstrat men jag tvättar ej ur sakerna.

2000 kronor eller bud, finns att hämta i Svenljunga, närheten av Borås.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar: (Valfritt)

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är annonser där annonsören betalat för sina annonser

Terrariedjur.se drivs i privat regi och kostnader för servrar och annat går ur egen ficka. Med hjälp av dessa annonsintäkter kan en del av kostnaderna minskas och säkerhetställer att terrariedjur.se kan stå på egna ben och fortsätta vara online, tack!

Driver du företag och annonserar under Köp & sälj så ska du betala för dina annonser. Kontakta anders här på sidan om hur du går tillväga.

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande