Rutpyton (morelia spilota jaguar)

Rutpyton (morelia spilota jaguar)

Sverige, Jönköpings län, Jönköping
Ormar säljes
jacobejkpg 3.0
2018-10-21 12:37

Beskrivning

Nu behöver denna vackra orm som heter Stjärnan ett nytt hem. Pg.a flytt så kommer jag tyvärr inte ha plats för honom då han också behöver ett nytt och större terrarium. Stjärnan är drygt 4 år gammal och är lång för att va en rutis, senaste mätningen landade på drygt 3 meter :)

Han har aldrig försökt att bitas och är försiktig av sig, men för en ovan person så kan han verka lite skrämmande när man ska in i terrariet och ta upp honom. Han är ganska snabbt framme och kan ha ett relativt "aggressivt" uttryck om man är nervös och stör honom onödigt mycket med häftiga rörelser osv. Men lyfter man bara upp honom så är han hur lugn som helst och en väldigt nyfiken rackare!

Han äter tinat och har aldrig vägrat mat, räcker med att bara lägga in råttan så tar han den själv inom en kort en stund, med andra ord väldigt smidig eftersom man slipper stå och vifta med en råtta framför honom i en kvart haha..

Har aldrig haft problem med ömsning och alltid skitit/pissat som en orm ska :)

Ett måste för mig är att du som köpare har erfarenhet av ormar sedan tidigare och kan garantera ett tryggt och välskött boende åt honom, han älskar att klättra och hänger oftast i sina stora trädgrenar så ett terrarium med höjd är väldigt viktigt.

Har inte bråttom att sälja och kan eventuellt åka en bit vid försäljning om köparen står för bensinkostnader. Tycker personligen att han är värd mer än 700 men priset är inte det viktigaste. Nås via mail här inne och ger ut nummer vid intresse :)

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande