Majsorm

Majsorm

Sverige, Västra Götalands län, Mariestad
Ormar säljes
Julia_95
2019-06-23 19:59

Beskrivning

Snart 4 årig snow majsorm söker nytt hem, köptes som hane men är inget jag har bekräftat.
Han har ett hett temperament, biter om man får chansen och är överlag svår att hantera, så är ingen orm man tar ut och hanterar utan han trivs allra bäst i sitt terrarium! Äter, ömsar och skiter som han ska. Krånglade med maten som ung men äter sen ett bra tag tillbaka Utan något krångel.
Han säljs för 600 kr, vill man ha med hans terrarium så kostar de 1000 kr med inredning och allt. Han har snart vuxit ur sitt nuvarande terrarium, så han kommer behöva en uppgradering inom kort.
Finns i Mariestad.
Vill man enbart köpa orm så kan han tas med till någon grannkommun, dvs någon kommun som ligger i närheten utav Mariestad, vill man köpa orm med terrarium så hämtas det här.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar: (Valfritt)

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är annonser där annonsören betalat för sina annonser

Terrariedjur.se drivs i privat regi och kostnader för servrar och annat går ur egen ficka. Med hjälp av dessa annonsintäkter kan en del av kostnaderna minskas och säkerhetställer att terrariedjur.se kan stå på egna ben och fortsätta vara online, tack!

Driver du företag och annonserar under Köp & sälj så ska du betala för dina annonser. Kontakta anders här på sidan om hur du går tillväga.

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande