Herpers choice - Hur är djuren?

SÖK
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1

17
7
timtintin:
Hej, 

Vem här har köpt djur hos herpers choice, groda, ödla etc är dom "väl" adlade och inte som i stora kedjor? 

14
11
Charger:
Hej

Jag köpte en asiatisk skogsskorpion hos Herpers Choise i maj 2021. Om deras djur är adlade kan jag inte svara på, men att HC behandlar sina djur väl råder det ingen tvekan om. Dessutom får man hjälp, tips och råd, bl.a. i form av skriftligt faktablad angående skötseln av sitt djur och info om dess kringutrustning, foder m.m. 

Administratör
Medlem i SmHF
2658
2431
anders:
Osäker på om jag köpt något djur av dem, men var i deras butik för någon månad sen och tycker deras djur ser välmående ut. Terrarierna såg dessutom välskötta ut med mycket växtlighet och gömställen för djuren vilket jag tycker är väldigt positivt (och tråkigt nog inte standard i alla zoobutiker).

En del arter som de har kommer från svenska uppfödare, en del föder de upp själva (de har en äggkläckare i lokalen där man kan se ägg som väntar på att kläckas), och en del från övriga europa.

De är ju dessutom en specialiserad butik på just reptiler och groddjur, och har kompetensen, så det gör ju en stor skillnad mot "vanliga" zoobutiker.


Med det sagt så tycker jag man alltid ska kolla ordentligt på djuret innan man köper. Tycker man det ser det minsta sjukt ut, så bör man avstå.
peter54:
Ursäkta en okunnig, men vad är adlade djur?

4
16
Baboon:
peter54 skrev:
Ursäkta en okunnig, men vad är adlade djur?

Sir Väs

7
5
LeafGecks:
Jag har köpt några djur från dom. 

Min första kungspyton Koda som jag har haft sedan 2018:Och även min Hog island boa Jupiter som också köptes 2018 från dom:Båda har vart helt dunder när det kommer hälsan efter köpet.
Dock hade jag en incident där jag hade köpt en liten orm från HC, en liten svart afrikans hussnok. När jag kom hem så vägrade hon äta. Var sjukt rädd för maten. Det gick några veckor och hon verkade aklimatisera sig. Men vägrade att äta vad jag än gjorde. Tog kontakt med HC och förklarade situationen. Dom guidade mig och gav mig tips. Men ormen vägrade fortfarande äta, så dom bad mig at komma in med henne. Visade sig att hon aldrig kom igång med maten och behöver tvångmatas. Efter ca 2 veckor så avled ormen. 
Dom har dock vart väldigt hjälpsamma och erbjöd pengar tillbaka eventuellt ett djur som ersättning 

269
333
Jubari:
Har du inte besökt butiken så är det väl värt det, utan tvekan Sverige om inte nordens bästa butik med utbud och kunskap etc. Både Magnus och Bella är oerhört professionella och måna om djuren och servicen de tillhandahåller.. 

10
3
KMR:
Jag har köpte två dvärgskäggagamer av dom och jag tycker att allt har fungerat bra. Djuren är och var välmående och dom i butiken svarar tålmodigt på mina 200 frågor. :-)

6
8
Cazzyh98:
Köpte en kinesisk grottgecko i somras från HC. Har fungerat bra och har varit frisk. Dom var behjälpliga när jag ville ha mer info och har alltid varit trevliga. :)
Logga in för att posta i forumet
Sida av 1
Redigera inlägg
Kom ihåg att följa terrariedjur.se's regler när du postar i forumet.
Infoga youtubeklipp
Klistra in adressen till youtube-klippet nedan: (exempel: http://www.youtube.com/watch?v=VaOjDr6H0fI)

Laddar upp och infogar bild