Sistrurus miliarius barbouri - juveniler

Sistrurus miliarius barbouri - juveniler

Sverige, Västra Götalands län, Mölndal
Giftormar säljes
Energethics 5.0
2024-05-07 18:30

Beskrivning

Har en nyfödd kull och det går att anmäla intresse för ungarna redan nu via meddelande här, så hör jag av mig i turordning när det är dags. Förra kullen gick ju åt ganska fort, så jag säger till i god tid nu. Ni som missade sist och fortfarande är intresserade, har givetvis förtur.

Ungarna har silvergrå eller mörk bakgrund och fler bilder kan skickas på förfrågan. De är inte leveransklara ännu, men kommer ligga på 900kr per styck när de kommit igång. Medlemmar i SHR eller någon lokalförening får 25% rabatt på priset mot styrkt medlemsskap.

Jag säljer enbart till erfarna, myndiga personer med gott omdöme och känner jag inte till dig sedan förut kommer jag kolla referenser. Ingen anonym person får tillgång till de här, utan vid eventuell affär känner jag i alla fall till dig och vi har haft kontakt som känns vettig.

Även om det inte handlar om den mest potenta arten, är de absolut inget för oerfarna, eftersom de är som de är och vissa individer kan vara mycket svårhanterade. Har du ormar sedan tidigare, vill jag därför gärna veta vad du har sedan innan som kan vara relevant.

De skickas absolut inte, men kan levereras inom 20 mil mot bensinkostnad eller hämtas här i krokarna vid affär. Överlämning kan också ske i anslutning till besök på mässor, enligt överenskommelse.

Handpenning tas först ut när ormarna är leveransklara och den är 25% som inte återfås om köparen ångrar sig, krånglar eller det visar sig ha farit med osanningar. Om däremot jag som säljare nekar köp av någon anledning, återbetalas handpenningen omgående.

Givetvis säljer jag djur med uppfödarintyg, men skötselråd är onödigt eftersom jag förutsätter att du är påläst och vet vad som gäller, redan innan du köper djuren. Individuella avvikelser och kinks får köparen givetvis veta på förhand.

Om du börjar skriva så slutar du inte bara utan någon normal avslutningsfras, bara så jag slipper fundera.

Personer som tycker att det är en kul syssla att inleda en kontakt och sedan sluta svara, kommer behandlas som ett ”nej tack” och blockeras från alla framtida köp från mig.

Föräldradjuren är INTE till salu.

Kontakt

Du behöver vara inloggad för att se kontaktinformation
Tillbaka
Redigera bild
Namn:
Beskrivning:
Spara ändringar Avbryt
Betygsätt användare
Kommentar:

De annonser du ser under köp och sälj med följande symbol är premiumannonser.

Kostnaden för premiumannonser hjälper bland annat till att betala serverkostnaderna för att hålla Terrariedjur.se igång, tack!

Köp premiumannonser

Du kan även donera för att stödja Terrariedjur.se

Ok, stäng
Skicka meddelande till

Skickar meddelande